Home » Pardoseli » Pardoseli pentru birouri și zone urbane

Pardoseli pentru birouri și zone urbane

Pardoselile utilizate în spații precum clădiri de birouri, biblioteci, showroom-uri sau ansambluri rezidențiale, se diferențiază de alte sisteme de pardoseală prin câteva caracteristici esențiale. Fiind necesar în spații cu fluxuri mari de persoane, acest tip de sistem de pardoseală reunește particularități ce nu țin doar de aspect sau finisaj, ci și de proprietăți precum nivelul de confort oferit și capacitatea de a reduce zgomotul. Pe lângă durabilitate și robustețe, o importanță deosebită o prezintă specificațiile referitoare la siguranță, precum și respectarea normelor privind menținerea sănătății. Un criteriu suplimentar în alegerea unui sistem de pardoseală pentru birouri sau clădiri rezidențiale private îl constituie opțiunile de culoare disponibile, un detaliu care poate contribui, într-o măsură foarte mare, la aspectul general al spațiului vizat.

EMS FLOOR SYSTEMS vă oferă posibilitatea de a alege soluția optimă în materie de sisteme de pardoseală. Produsele și tehnologiile pe care le comercializăm răspund celor mai diverse nevoi și celor mai înalte standarde.

Certificări și avize tehnice
MEDIU: Declarație LEED / BREAAM, Eurofins – calitatea aerului de interior A+, certificate ISO
PERFORMANȚE: Certificate de sistem IAAF, certificate de instalare IAAF, certificat IHF, certificat ITF, certificare FIBA, certificare BWF, certificare de membru IAKS

sisteme de pardoseli recomandate pentru birouri Și zone urbane: