Home » Pardoseli » Pardoseli pentru săli de sport și fitness

Pardoseli pentru săli de sport și fitness

Pardoseli pentru suprafețele sportive și zonele publice de agrement care să răspundă nevoilor și cerințelor specifice respectivelor spații: săli de sport, săli de fitness, zone de agrement. Aici, sunt necesare pardoseli cu durată de viață extinsă, care sunt antiderapante și ușor de întreținut și, mai ales, care au capacitatea de a proteja articulațiile sportivilor. De asemenea, este vorba de sisteme reciclabile, care permit instalarea rapidă și care îndeplinesc condițiile de calitate ISO, precum și pe cele referitoare la calitatea aerului de interior (Eurofins – calitatea aerului A+).

Pentru că suntem convinși că sănătatea și siguranța se situează pe primul plan în topul priorităților dumneavoastră, noi, cei de la EMS FLOOR SYSTEMS, vă punem la dispoziție pardoseli performante, certificate internațional, pentru domeniul sport și locuri de agrement. Produsele pe care vi le oferim vizează, printre altele, realizarea pardoselilor pentru: piste de atletism (indoor și outdoor), săli de sport, spații multifuncționale, locuri de joacă. Gama extinsă de sisteme de pardoseală pentru astfel de suprafețe cuprinde soluții de aplicare pe care specialiștii noștri le implementează în vederea obținerii de rezultate optime, în funcție de necesitățile și cerințele fiecărui spațiu dedicat activităților sportive sau celor de agrement.

Certificări și avize tehnice
MEDIU: Declarație LEED / BREAAM, Eurofins calitatea aerului de interior A+, certificate ISO
PERFORMANȚE: Certificate de sistem IAAF, certificate de instalare IAAF, certificat IHF, certificat ITF, certificare FIBA, certificare BWF, certificare de membru IAKS

sisteme de pardoseli recomandate pentru săli de sport și fitness: