Home » Pardoseli » Pardoseli pentru domeniul medical și farmaceutic

Pardoseli pentru domeniul medical și farmaceutic

Pardoselile pentru spațiile medicale (cabinete, clinici, spitale), farmaceutice (farmacie) și sanitare prezintă o serie de particularități, care impun un grad mare de conștiinciozitate, rigurozitate și precauție, inclusiv în ceea ce privește aplicarea unei pardoselii. Aceste cerințe speciale determină anumite standarde de calitate și de protejare a sănătății și a mediului. EMS FLOOR SYSTEMS este unul dintre partenerii în care puteți avea încredere pentru aplicarea unei pardoseli sintetice performante, antibacteriene, care să reziste la factori chimici și uzură intensă pentru domeniul medical și farmaceutic.

Produsele EMS FLOOR SYSTEMS respectă, pe de o parte, prevederile legislative aplicabile în acest domeniu la nivel național, iar, pe de altă parte, normativele europene care vizează instalarea și întreținerea pardoselilor din spațiile medicale și farmaceutice. Sistemele de calitate ireproșabilă pe care vi le punem la dispoziție sunt performante, rezistente chimic, ușor de curățat și întreținut. Proprietățile de păstrare a unui mediu curat reies din proprietățile antistatice pe care le pot avea, precum și din faptul că nu necesită rosturi în procesul de finisare.

Echipa noastră de profesioniști în pardoseli vă poate oferi consultanță de specialitate, în acest sens deoarece nu este suficient doar un produs calitativ, care întrunește condițiile minime de igienă, ci și o metodă de aplicare adecvată, mai ales, când este vorba de menținerea unui mediu curat și sănătos.

Certificări și avize tehnice
MEDIU: Declarație LEED / BREAAM, Eurofins – calitatea aerului de interior A+
PERFORMANȚE: Avizat tehnic, clasament de performanță CSTB, certificare pentru camere curate, calitatea aerului interior A+, declarație de performanță, clasificarea ISO, adaptată la clasificarea GMP A

sisteme de pardoseli recomandate pentru domeniul medical Și farmaceutic: