Home » Pardoseli » Pardoseli pentru industria producătoare și hale industriale

Pardoseli pentru industria producătoare și hale industriale

Pardoselile industriale propuse de EMS FLOOR SYSTEMS acoperă o gamă largă de întrebuințări în domeniul industrial. Pardoselile EMS FLOOR SYSTEMS au la bază tehnologii diverse și produse superioare, performante, care au capacitatea de a răspunde nevoilor și cerințelor specifice ale oricărui proiect de aplicare în zone industriale. Prin implementarea unor sisteme variate, de la terrazzo la mortare poliuretanice, de la sisteme epoxidice la sisteme poliuretanice, de la MMA la sisteme din cuarț, echipa noastră de specialiști va contribui la realizarea unei lucrări de calitate, rezistente și durabile în timp. Ne considerăm partenerul clienților noștri, împreună cu care stabilim termenii de execuție și cerințele particulare pentru fiecare proiect de pardosire.

Sistemele de pardoseală pe care vi le propunem sunt recunoscute ca îndeplinind funcții dintre cele mai diverse, fiind rezistente la agenți abrazivi și la trafic susținut, respectând, totodată, și standardele de calitate, de design și de protejare a sănătății și a mediului. Dacă doriți implementarea unui sistem industrial solid și de durată, modern și util, vă invităm să ne contactați cu încredere. Specialiștii EMS FLOOR SYSTEMS vă stau la dispoziție cu soluții viabile de pardoseală pentru hale, fabrici, linii de producție sau asamblare, hangare, depozite și nu numai.

Certificări și avize tehnice
MEDIU: Declarație LEED / BREAAM, Eurofins – calitatea aerului de interior A+, emisii reduse de VOC
PERFORMANȚE: Avizat tehnic, clasament de performanță CSTB, calitatea aerului interior A+, declarație de performanță, clasificarea ISO, adaptată la clasificarea GMP A

sisteme de pardoseli recomandate pentru industrie Și producȚie: