Home » Pardoseli » Pardoseli pentru parcări și domeniul auto

Pardoseli pentru parcări și domeniul auto

O parcare sau un spațiu pentru auto este, prin definiție, o construcție diferită de oricare restul, din numeroase puncte de vedere. Într-o parcare, este necesar ca stâlpii de susținere să fie cât mai puțini la număr, din considerente ce țin de eficientizarea utilizării spațiului interior. În schimb, o astfel de clădire prezintă un număr ridicat de grinzi și, implicit, necesită soluții adecvate, în materie de pardoseală. Nivelul de vibrații pe care trebuie să îl suporte o parcare este ridicat și, adeseori, puternic și se datorează traficului de mașini din respectiva zonă. Solicitările impuse de parcările auto multietajate deschise sunt și mai speciale. În lipsa pereților exteriori, elementele structurale ale acestui tip de sisteme sunt supuse, în mod diferențiat, la factori externi diverși și variabili, precum: temperatură, radiații UV, condiții climatice sezoniere, frecvente sau extreme. Acest lucru înseamnă că pardoselile folosite pentru parcările descoperite trebuie să respecte o serie de reguli și mai stricte, în ceea ce privește rezistența la fisuri și deteriorări, precum și durabilitatea în timp.

Specialiștii EMS FLOOR SYSTEMS sunt încrezători că vă pot veni în ajutor, răspunzând necesităților speciale impuse de realizarea pardoselii unei parcări sau pentru un service auto. Ținând cont de factorii repetați și puternici care pot afecta o structură solidă, vă oferim soluții veritabile la toate potențialele probleme identificate. Ne face onoare să avem, deja, în portofoliul nostru, lucrări de pardoseli pentru parcări și ne-am bucura să discutăm și particularitățile proiectului dumneavoastră.

Certificări și avize tehnice
MEDIU: Declarație LEED / BREAAM, Eurofins – calitatea aerului de interior A+
PERFORMANȚE: Avizat tehnic, clasament de performanță CSTB, rezistență la alunecare, calitatea aerului interior A+, declarație de performanță

sisteme de pardoseli recomandate pentru parcĂri Și domeniul auto: