Home » Pardoseli » Pardoseli pentru industria alimentară » Mortar poliuretanic autonivelant presărat cu cuarț decorativ și sigilat

Mortar poliuretanic autonivelant presărat cu cuarț decorativ și sigilat

Sistemul de pardoseală sub formă de mortar poliuretanic autonivelant, presărat cu cuarț și sigilat, a fost conceput și proiectat, în mod specific, pentru pardosirea spațiilor din industria alimentară. Acest tip de sistem are avantajul de a fi rezistent la scurgeri corozive, precum și la abraziune și temperaturi înalte, de până la +90 °C..

În ceea ce privește compoziția sa, mortarul poliuretanic autonivelant este presărat cu cuarț natural sau colorat, iar, apoi, sigilat cu un alt strat poliuretan sau epoxidic transparent. Acesta reprezintă unul dintre factorii care facilitează întărirea rapidă după instalare și care asigură caracterul antiderapant și rezistența la alunecare a sistemului. Suprafața finală este, de asemenea, dură și solidă, ceea ce îi conferă stabilitate și o recomandă ca fiind o pardoseală optimă în zonele cu trafic greu sau de natură abrazivă. Condițiile dificile de lucru în care pot fi utilizate astfel de pardoseli nu se rezumă doar la cele menționate anterior, însă. Mortarul poliuretanic autonivelant, presărat cu cuarț și sigilat se pretează și în spații în care pot ajunge pe pardoseala, accidental sau nu, substanțe alcaline, grăsimi, uleiuri și alte substanțe corozive. Sistemul este potrivit și pentru bucătării din orice industrie, acesta având un aspect decorativ plăcut.

EMS FLOOR SYSTEMS recomandă instalarea acestui tip de sistem de pardoseală, în special, în spațiile predispuse la șocuri termice, dar nu numai în acele locații. Dacă sunteți, încă, nesigur, în ceea ce privește cerințele specifice pentru spațiul agroalimentar pe care doriți să-l amenajați, echipa noastră vă poate consilia în alegerea pardoselii optime.

Mortar poliuretanic autonivelant presărat cu cuarț decorativ și sigilat