Home » Pardoseli » Pardoseli pentru industria alimentară » Mortar poliuretanic semiautonivelant

Mortar poliuretanic semiautonivelant

Aplicarea unui mortar poliuretanic semiautonivelant se poate dovedi soluția optimă, în cazul în care se dorește obținerea unui sistem de pardoseală cu aderență mare la stratul-suport. Fiind un sistem cu rezistență sporită la șocuri de ordin mecanic și chimic, acest tip de pardoseală are un coeficient de dilatare termică similar cu cel al betonului și permite, în același timp, mișcarea concomitentă cu suportul, în condițiile unui ciclu termic normal. Chiar și la intervale mari de temperatură (de la -20 °C la +120 °C), mortarul poliuretanic semiautonivelant își va menține proprietățile fizice, inclusiv aderența mare la stratul-suport. Produsul este disponibil în 8 culori, iar grosimea stratului final variază între 6 mm și 9 mm.

Implementarea unui astfel de sistem în mediile din domeniul agroalimentar se poate realiza pe beton turnat de 7-10 zile. Bineînțeles, este necesară pregătirea prealabilă a suportului. Două dintre aspectele esențiale care trebuie asigurate și îndeplinite vizează rezistența de aderență și ruperea la tracțiune în exces de 1,5 MPa.

EMS FLOOR SYSTEMS realizează acest tip de pardoseală în spații agroalimentare cu trafic intens, datorită faptului că prezintă rezistență chimică ridicată. Îl recomandăm pentru medii de lucru din industria chimică, industria de prelucrare a cărnii și a peștelui, spații de procesare a laptelui sau a băuturilor.

Mortar poliuretanic semiautonivelant