Home » Pardoseli » Pardoseli pentru industria alimentară » Terrazzo Poliuretanic

Terrazzo Poliuretanic

Un sistem de pardoseală potrivit pentru mediile curate și spațiile sanitare îl reprezintă terrazzo poliuretanic, cu finisaj tip mozaic. Fiind o pardoseală foarte rezistentă la temperaturi ridicate și la factori chimici, este ideal, spre exemplu, pentru zonele de procesare din industria chimică și industria alimentară. În acest domeniu de activitate, pe lângă rezistența sporită la șocuri termice, o excelentă rezistență la factori mecanici și chimici este foarte importantă, mai ales, dacă se are în vedere mediul de lucru și riscul inerent de scurgere sau vărsare a anumitor lichide fierbinți.

Rezistența chimică excelentă, împreună cu rezistența la abraziune, la șocuri termice, precum și durata extinsă de viață îl recomandă pentru spațiile destinate utilizării în cadrul domeniul agroalimentar. Curățarea se realizează ușor, cu aburi, iar suprafața își păstrează proprietățile de igienă. Aspectul conferit de finisajul impecabil se încadrează, de asemenea, în categoria finisajelor excepționale. Mai mult decât atât, sistemul terrazzo prezintă o mare rezistență la abraziune și permite reșlefuirea și sigilarea ulterioare. Un avantaj indiscutabil, care se alătură design-ului unic ce poate fi imprimat unui sistem de acest tip. De asemenea, produsul este disponibil și în varianta ESD.

EMS FLOOR SYSTEMS dispune nu doar produse superioare calitativ și de tehnologia necesară aplicării unui sistem de pardoseală terrazzo poliuretanic, ci și de specialiști dedicați lucrărilor la implementarea cărora contribuie. Pentru aplicarea unei pardoseli sintetice care să îndeplinească toate condițiile de rezistență, curățenie și durabilitate, contactați-ne! Un consultant EMS FLOOR SYSTEMS vă va îndruma în realizarea sistemului optim terrazzo poliuretan pentru spațiul agroalimentar pe care doriți să îl organizați.

Terrazzo Poliuretanic