Home » Pardoseli » Pardoseli pentru industria alimentară » Mortar poliuretanic autonivelant

Mortar poliuretanic autonivelant

Acest tip de pardoseală se recomandă pentru zone în care munca se desfășoară în condiții dificile și grele, mai ales, în termeni de nevoi de rezistență excepțională la abraziune, la trafic intens și repetat, precum și la cerințele ce țin de aderența sporită la stratul-suport și utilizarea optimă la temperaturi variate. Mortarul poliuretanic autonivelant este o pardoseală aplicabilă în straturi de grosimi variabile (între 2 mm și 6 mm) și reprezintă soluția optimă pentru zone de fabricație uscate sau zone de ambalare a produselor alimentare.
    
Produsul se caracterizează printr-o aderență deosebită și un nivel ridicat de rezistență la șocuri mecanice și chimice. Mortarul poliuretanic autonivelant are o forță de aderență mai mare decât rezistența de rupere la întindere pe care o are betonul, spre exemplu. Particularitățile chimice, fizice și de compoziție ale acestui sistem îi aduc un loc de top în spațiile din domeniul agroalimentar. Dintre aceste particularități, amintim coeficientul de dilatare termică, similar cu cel al betonului, care permite mișcarea cu suportul în impul unui ciclu termic normal; iar, în al treilea rând, rezistența la intervale mari de temperatură (între -20 °C și +90 °C).

În ceea ce privește finisajul, acesta prezintă o suprafață finală fină, netedă, mată, dar, în același timp, cu aspect durabil și rezistent. Gama cromatică pentru acest tip de pardoseală poliuretanică autonivelantă cuprinde 8 culori, iar specialiștii EMS FLOOR SYSTEMS vă pot ghida spre alegerea celei mai potrivite dintre acestea, în funcție de specificul proiectului de care vă ocupați.

Mortar poliuretanic autonivelant