Home » Pardoseli » Pardoseli pentru industria alimentară » Mortar poliuretanic pentru trafic greu

Mortar poliuretanic pentru trafic greu

Însăși denumirea acestui produs configurează și accentuează întrebuințarea dedicată a sistemului de pardoseală. Sistemul din mortar poliuretanic pentru trafic greu se adresează acelor spații din industria agroalimentară care impun îndeplinirea unor standarde superioare de calitate, siguranță, curățeni și igienă. Acest tip de pardoseală are avantajul de a fi rezistent la intervale foarte mari de temperatură, cu valori cuprinse între -40 °C și +120 °C. Produsul se caracterizează prin aderența deosebită la stratul-suport, precum și prin anduranța în condiții de șocuri mecanice și chimice. Proprietățile antibacteriene și coeficientul de dilatare termică similar cu cel al betonului îl fac soluția ideală de pardosire a spațiilor cu trafic intens și cu nevoi specifice de rezistență la agenți chimici. Pardoseala din mortar poliuretanic poate fi aplicată pe beton turnat de 7-10 zile, după o pregătire prealabilă a suportului.

Suprafața finală are aspect texturat, datorat agregatelor din compoziție. De asemenea, aceasta prezintă o rezistență deosebită la factorii abrazivi, agenții chimici și deteriorările de natură mecanică. Stratul de pardoseală poate fi colorat în oricare dintre cele 8 nuanțe disponibile, iar stratul aplicat are o grosime de 6-9 mm. Acest aspect nu doar îi conferă o durată lungă de viață, ci îi și imprimă un grad sporit de funcționalitate și un aspect adecvat și plăcut.

EMS FLOOR SYSTEMS are experiență în aplicarea acestui tip de pardoseală în spații specifice industriei de prelucrare a peștelui și a cărnii, în domeniul procesării laptelui și a lactatelor, precum și în spații de prelucrare și procesare a băuturilor. Vă invităm să ne contactați, pentru a stabili împreună dacă acesta este sistemul de pardoseală de care aveți nevoie.

Mortar poliuretanic pentru trafic greu