Home » Pardoseli » Pardoseli pentru domeniul medical și farmaceutic » Sistem pe bază de cuarț natural decorativ

Sistem pe bază de cuarț natural decorativ

Cerința unui aspect plăcut pentru cabinetul medical sau spațiile de tratament existente într-un spital sau într-o clinică este satisfăcută, în totalitate, de sistemul EMS FLOOR SYSTEMS din rășini epoxidice, pe bază de cuarț, utilizat în nuanțe naturale sau colorate. Acest sistem utilizează rășină epoxidică, iar finisajul este atât antiderapant, cât și decorativ. Întregul sistem prezintă rezistență mecanică sporită, precum și reziliență. Este un sistem capabil să suporte șocuri mecanice multiple și de durată, este rezistent la zgâriere și la impact repetat.

Un asemenea sistem de pardoseală poate fi implementat în straturi de grosimi variabile, între 2 mm și 6 mm. În componența sa intră rășină epoxidică, un agent de întărire și agregate amestecate cu pigmenți anorganici. În funcție de cerințele specifice ale aplicației, aspectul poate fi granulat – obținut prin presărare, pentru accentuarea caracterului antiderapant, sau neted – obținut prin mixare, pentru o structură lisă. Finisajul are, totodată, un accentuat rol decorativ, îmbinând o structură durabilă cu un design atractiv și unic.

Constând într-un mortar rezistent la impact, sistemul pe bază de cuarț natural decorativ poate fi utilizat pentru a crește rezistența pardoselii la uzură, la abraziune și la scurgeri (inclusiv chimice). Totodată, acesta permite o curățare mai eficientă și se poate dovedi util și în procesul de reparare a anumitor tipuri de pardoseli, prin aplicarea de straturi protectoare (mate sau lucioase). Utilizând un mortar durabil și cu mare rezistență chimică și mecanică, specialiștii EMS FLOOR SYSTEMS recomandă aplicarea acestui sistem pe bază de cuarț în spațiile cu destinație medicală și farmaceutică.

Sistem pe bază de cuarț natural decorativ