Home » Pardoseli » Pardoseli pentru domeniul medical și farmaceutic » Sistemul Terrazzo Poliuretanic

Sistemul Terrazzo Poliuretanic

Un sistem de pardoseală deosebit îl reprezintă terrazzo poliuretanic. Caracterul unic al acestui sistem rezidă în potențialul creativ, atractiv al finisajului tip mozaic (terrazzo). Fiind o pardoseală foarte rezistentă la temperaturi ridicate și la factori chimici, este ideal, spre exemplu, pentru spațiile din domeniul medical și industria farmaceutică, precum și pentru zonele de procesare din industria chimică și industria alimentară. Aici, rezistența la factori mecanici și chimici este foarte importantă, mai ales, dacă se are în vedere mediul de lucru și riscul inerent de scurgere sau vărsare a anumitor lichide sau substanțe.

Rezistența chimică excelentă, împreună cu rezistența la abraziune, la șocuri termice, precum și durata extinsă de viață, îl recomandă pentru spațiile destinate utilizării în cadrul domeniul medical-farmaceutic. Curățarea se realizează ușor, cu aburi, iar suprafața își păstrează proprietățile de igienă. Aspectul conferit de finisajul impecabil se încadrează, de asemenea, în categoria finisajelor excepționale. Mai mult decât atât, sistemul terrazzo permite reșlefuirea și sigilarea ulterioare. Un avantaj indiscutabil, care se alătură design-ului unic ce poate fi imprimat unui sistem de acest tip. De asemenea, produsul este disponibil și în varianta ESD.

EMS FLOOR SYSTEMS dispune nu doar de produse superioare calitativ și de tehnologia necesară aplicării unui sistem de pardoseală terrazzo poliuretanic, ci și de specialiști dedicați lucrărilor la implementarea cărora contribuie. Contactați-ne, iar un consultant EMS FLOOR SYSTEMS vă va îndruma în realizarea sistemului optim terrazzo poliuretan.

Sistemul Terrazzo Poliuretanic