Terrazzo Poliuretan

Un sistem de pardoseală deosebit îl reprezintă terrazzo poliuretan. Caracterul unic al acestui sistem rezidă în potențialul creativ, atractiv al finisajului tip mozaic (terrazzo). Fiind o pardoseală foarte rezistentă la temperaturi ridicate și la factori chimici, este ideal, spre exemplu, pentru spațiile din industria farmaceutică și pentru spațiile de procesare din industria chimică sau cea alimentară. Aici, rezistența este foarte importantă, mai ales, dacă se are în vedere mediul de lucru și riscul inerent de scurgere sau vărsare a anumitor lichide sau substanțe.

Rezistența chimică excelentă, împreună cu rezistența la abraziune și durata extinsă de viață îl recomandă pentru spațiile industriale sau de producție cu cerințe și nevoi speciale. Curățarea se realizează ușor, cu aburi, iar suprafața își păstrează proprietățile de igienă. Aspectul conferit de finisajul impecabil se încadrează, de asemenea, în categoria finisajelor excepționale. Mai mult decât atât, sistemul terrazzo permite reșlefuirea și sigilarea ulterioare. Un avantaj indiscutabil, care se alătură design-ului unic ce poate fi imprimat unui sistem de acest tip. De asemenea, produsul este disponibil și în varianta ESD.

EMS FLOOR SYSTEMS dispune nu doar de produse superioare calitativ și de tehnologia necesară aplicării unui sistem de pardoseală terrazzo poliuretan, ci și de specialiști dedicați lucrărilor la implementarea cărora contribuie. Contactați-ne, iar un consultant EMS FLOOR SYSTEMS vă va îndruma în realizarea sistemului optim terrazzo poliuretan.

Terrazzo Poliuretan