Home » Pardoseli » Pardoseli pentru parcări și domeniul auto » Sistem poliuretan flexibil pentru parcări acoperite

Sistem poliuretan flexibil pentru parcări acoperite

Acest sistem de pardoseală este propus de profesioniștii EMS FLOOR SYSTEMS, în special, pentru pardosirea parcărilor interioare – fie că este vorba de parcări subterane sau de etajele intermediare ale parcărilor supraetajate. Sistemul pe bază de poliuretan flexibil nu necesită solvenți și asigură o acoperire eficientă și de durată a fisurilor și crăpăturilor. Un avantaj suplimentar îl constituie impermeabilitatea sistemului, dublată și de o flexibilitate sporită a stratului.

Sistemul are proprietăți dedicate de reducere a zgomotului produs de roțile vehiculelor, contribuind, totodată, la creșterea luminozității din parcare. De asemenea, este inhibitor pentru coroziune, antiderapant, rezistent la șocuri mecanice și fisuri, precum și foarte ușor de curățat și întreținut. Atât parcările interioare, cât și cele exterioare pot beneficia de pe urma implementării unui astfel de sistem, deoarece suprafețele pardosite astfel au rezistență mare la solicitările chimice, mecanice, termice și nu numai.

Aspectul care poate fi imprimat acestui tip de sisteme prezintă o estetică deosebită, de culori diverse, indiferent dacă avem în vedere varianta mată sau varianta lucioasă. În componența propriu-zisă a suprafeței de rășină se pot integra diverse materiale agregate, care dispun de capacitatea suplimentară de a oferi un grad ridicat de aderență. Tocmai din acest motiv, se recomandă aplicarea unui sistem poliuretan flexibil inclusiv pe rampe sau alte căi de acces înclinate.

Sistem poliuretan flexibil pentru parcări acoperite