Home » Pardoseli » Pardoseli pentru parcări și domeniul auto » Sistem epoxidic pentru parcări

Sistem epoxidic pentru parcări

Sistemul epoxidic pe care EMS FLOOR SYSTEMS îl recomandă pentru pardosirea parcărilor este pe bază de rășini epoxidice și nu necesită solvenți. Mai mult, sistemul este ușor, bi-component și se aplică în straturi cu grosimi între 1 mm și 3 mm. Din punct de vedere al eficacității economice, aplicarea unui astfel de sistem reprezintă un avantaj incontestabil.

Recomandat pentru parcările interioare, sistemul epoxidic a fost special conceput pentru a răspunde nevoilor și cerințelor unui spațiu de acest fel. Mai exact, este vorba de un sistem antiderapant, cu rezistență ridicată la trafic auto intens, ușor de întreținut și rezistent la șocuri mecanice repetate. Aceste caracteristici sunt complementare unui alt set de trăsături specifice, și anume: sistemul epoxidic pentru parcări acoperite este impermeabil, rezistent la abraziune și la soluții acide și bazice, precum și la uleiuri. Astfel, are avantajul suplimentar de a proteja stratul de beton și de a crește vizibilitatea în interiorul parcării.

În ceea ce privește aspectul, sistemul epoxidic pentru parcări implementat de echipa EMS FLOOR SYSTEMS permite personalizarea, prin integrarea de rășini pigmentabile. Astfel, varietatea de culori are puterea de a acoperi o plajă variată de preferințe de ordin cromatic.

Mai multe detalii despre pardoselile epoxidice

Sistem epoxidic pentru parcări