Home » Pardoseli » Pardoseli pentru spații publice și comerciale » Sistem pe bază de cuarț natural decorativ

Sistem pe bază de cuarț natural decorativ

Cerința unui aspect plăcut este satisfăcută în totalitate de sistemul EMS FLOOR SYSTEMS pe bază de cuarț, în nuanțe naturale sau colorate. Acest sistem utilizează rășini epoxidice, iar finisajul este atât antiderapant, cât și decorativ. Întregul sistem prezintă rezistență mecanică sporită, precum și reziliență. Este un sistem capabil să suporte șocuri mecanice multiple și de durată, este rezistent la zgâriere și la impact repetat.

Un asemenea sistem de pardoseală poate fi implementat în straturi de grosimi variabile, între 2 mm și 6 mm. În componența sa intră rășină epoxidică, un agent de întărire și pigmenți anorganici de calitate. În funcție de cerințele specifice ale aplicației, aspectul poate fi granulat, obținut prin presărare, pentru accentuarea caracterului antiderapant, sau neted, obținut prin mixare, pentru o structură lisă. Finisajul are, totodată, un accentuat rol decorativ, îmbinând o structură durabilă cu un design atractiv și unic.

Sistemul pe bază de cuarț natural decorativ poate fi utilizat pentru a crește rezistența la abraziune și la scurgeri (inclusiv chimice). Totodată, acesta permite o curățare mai eficientă și se poate dovedi util și în procesul de reparare a anumitor tipuri de straturi protectoare (mate sau lucioase) sau care necesită folosirea unui mortar epoxidic. Utilizând un mortar durabil și cu mare rezistență chimică și mecanică, specialiștii EMS FLOOR SYSTEMS recomandă aplicarea acestui sistem pe bază de cuarț în spațiile cu nevoi speciale din domeniul retail.

Sistem pe bază de cuarț natural decorativ