Home » Pardoseli » Pardoseli pentru spații publice și comerciale » Sistem epoxidic autonivelant

Sistem epoxidic autonivelant

Această pardoseală este realizată din rășină epoxidică, având un finisaj care îi asigură atât un plus de igienă, cât și un aspect plăcut, mat sau lucios. Sistemul epoxidic autonivelant este ideal pentru crearea unui ambient modern, minimalist. Cu toate acestea, paleta de culori disponibile pentru o asemenea pardoseală este foarte ofertantă, punându-vă la dispoziție o întreagă serie de nuanțe atrăgătoare.

Una dintre caracteristicile principale ale sistemelor epoxidice autonivelante este proprietatea acestora de a contribui la crearea unui mediu sănătos. Acest lucru este posibil datorită întrunirii cerințelor de calitate și protejare a sănătății și a ambientului. Întreținerea unei asemenea pardoseli este facilă, iar durata de viață este extinsă. Fiind un material rezistent, nevoia de reparații se diminuează și îi confirmă calitatea și anduranța. Acestor beneficii li se adaugă aspectul atractiv, contemporan, precum și faptul că nu se pătează, nu produce praf, este antistatic și prezintă rezistență sporită la abraziune.

Aceste sisteme epoxidice de pardoseală se aplică în straturi cu grosimi între 1,7 mm și 4 mm, sunt impermeabile, izolând complet stratul pe care sunt aplicate și, în același timp, monolitice. Acest din urmă aspect este deosebit de important, mai ales, pentru obținerea unei pardoseli fără rosturi sau alt tip de îmbinări. Așadar, normele de igienă sunt îndeplinite prin intermediul acestei caracteristici, care elimină riscul dezvoltării florei microbiene, în condiții de igienizare regulată. Mai mult, parametrul anti-praf reduce considerabil expunerea la factori alergenici.

Echipa EMS FLOOR SYSTEMS dispune de soluții viabile inclusiv pentru colțuri exterioare și coloane. Astfel, vă punem la dispoziție scafe sau plinte semirotunde, realizate dintr-o singură bucată, care se pot aplica fără îmbinări sau suduri suplimentare. Curățarea acestora se face la fel de ușor, iar costurile generale de întreținere sunt reduse. În plus, recomandăm aplicarea unui strat protector (mat sau lucios), menit să crească rezistența la deteriorare, la abraziune și la scurgeri chimice.

Sistemele de pardoseală expoxidice autonivelante sunt implementate, de obicei, în spații precum: centre comerciale, cafenele, baruri, showroom-uri, spații de expoziție, magazine.

Mai multe detalii despre pardoselile epoxidice

Mai multe detalii despre pardoselile epoxidice

Sistem epoxidic autonivelant